top of page

Robert Gough 

Arkitekt

robert _edited.jpg

Robert Gough  har lang erfaring som arkitekt og har jobbet i Norge, England og Spania. Han har erfaring fra forskjellige typer bygg, alt fra eneboliger til større leilighetskomplekser, industribygg, kontor, næringsbygg og kjøpesenter..

Robert har spesiell kompetanse i bærekraftig løsninger.

Han har 2 års etterutdanning innen treteknologi fra Hook Park College, Dorset (Diploma in Wood Technology). Kompetanse opparbeidet i tension and compression structures, med roundwood thinnings og møbeldesign.

I 2009 startet selskap Mod-Lab AS som besto av 3 arkitekter med spesialkompetanse på industriell bolig produksjon i massivtre. Selskapet utviklet  modulsystem støttet av Innovasjon Norge og MTech I Storbritannia. 

Han har grunnleggende kompetanse i fornybar energi , med fokusert på solenergi løsninger og  i 2019 etablerte han Solbox AS. 

Solbox designer og utvikler kreative løsninger til et stort og ekspanderende solenergimarked i Norge og EU. Produkter inkludere solcelleintegrerte carports og en pilot prosjekt for Norges først  off grid/hydrogen batteri  hytte. 

bottom of page